icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2468626
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
19 mars 2013 09:30
2

Träningsvärk

Ja det var väl inte så förvånande när man ger sig på att göra armhävningarna med fötterna i soffan kanske, men det påverkar vikten också. 66.3kg stannade vågen på, det är hela +0.5kg sen igår. En annan bieffekt är att jag är lite ovillig att röra armarna, det beror också delvis på de assisterade chinsen. Förr kallades övningen räckhäv men nu för tiden är den mer känd som chin-up eller pull-up beroende på åt vilket håll du har händerna. Oavsett vilket är det en grym övning om man vill ha stark rygg, och den genererar kopiösa mängder träningsvärk :-) Räckhäv och armhävningar tillsamman gör att jag är öm som om det satt ett bälte av träningsvärk runt bröstkorgen. Till och med djupa andetag är obehagligt vilket kommer att ge intervallträningen idag en helt ny dimension... Tanken är ju att jag, efter uppvärmningen på 3km, ska springa 3 gånger 2 000 meter i halvmarafart med 90 sekunders vila emellan. Det kan bli ... intressant. Nerjogg 2km kommer jag förhoppningsvis att klara :-) Lunch lär bli soppa, jag har fyra olika sopp-luncher hemma som behöver konsumeras innan de blir dåliga. Den godaste är pumpasoppan, men sparrissoppa är inte så dumt det heller. Det blir nog någon form av wok ikväll, jag känner mig ganska oinspirerad och då brukar det bli wok. Wok är praktiskt, lätt och gott. Kyckling är gott och enkelt. Komplettera med ett väldoftande jasmineris så blir det en delikat måltid. Så får det bli.

Kommentarer

  • 19 mar 2013 10:33
    Fascinerande , jag kan bara säga att hade jag sprungit det du gör och dessutom inte ätit mer hadejag varit ett streck idag ;) haha..skämt åsido..men jag som e soffpära..går ju ner väldigt snabbt bara av att springa 5 km 3 ggr7v om jag nu hade gjort det idag..har gjort det förr..men hatar att springa..ja du..är motsatsen till dig..önskade verkligen jag älskade det..så mkt enklare..frisk luft+ motion samtidigt..och det passar att göra när som helst :) Kul å läsa din blogg Pepp för dig och mig :)
  • 20 mar 2013 10:00
    Strax över 600kcal bara på ett sånt pass, det är inte speciellt mycket :-) Men gillar man inte att springa är allt för mycket. Pepp! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.