icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233991
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
21 augusti 2013 10:49

Träningsvärk!

Det var då inte igår jag hade [KURSIV]sån [/KURSIV]träningsvärk! I och för sig var väl sofforna rätt tunga men jag trodde faktiskt jag skulle komma undan ändå, med tanke på att jag tränar regelbundet och är van att lyfta tungt. Men nej. Jag får som bekant träningsvärk av minsta lilla, det är bara att acceptera :-) De nya sofforna är mycket ljusare än våra gamla, och de ger hela rummet en ljusare ton som är mycket mer livlig och upplyftande. Nu har vi två svarta katter, de kommer väl att göra sitt bästa för att pälsa ner men det gjorde de på de gamla sofforna också så oavsett vilken färg vil väljer så måste vi ändå "avpälsa" sofforna regelbundet för att slippa en massa hårt på kläderna. "Syns inte - finns inte" är ingen bra infallsvinkel. Jag har så gott som helt bestämt mig för att eventuellt bara återintroducera fisk och kanske kyckling när augusti är slut. Om jag hittar ekologiskt märkta produkter. Nöt- och griskött däremot ... Nej, jag vill inte sponsra svindlare och lurendrejare och eftersom jag inte kan avgöra vilka produkter som är äkta och vilka som är fusk så avstår jag hellre helt. Det vegetariska experimentet bevisade för mig en gång för alla att jag behöver inte kött för att äta gott och näringsriktigt. Någon rabiat hållning kommer det däremot inte att bli frågan om, ekologiskt och närproducerat kommer fortfarande på tal. Det finns gårdar i Stockholmsområdet, frågan är bara om man har råd med deras varor :-) Jag får undersöka saken närmare. Vilka det är som kommer till bondens marknad vet man nästan aldrig, det beror på vilka som hinner och kan komma. Jag har som sagt inget generellt emot kött, jag är bara trött på massproducerat matfusk och girigbukar som försöker blåsa konsumenterna så fort de bara kan. Cyniker som jag är sitter jag bara och väntar på att det ska börja ramla in rapporter som massivt matfusk med andra livsmedel också. Mejeriprodukter borde vara tacksamt att fuska med? Bröd? Alla hel- och halvfabrikat, Findus är ju ett praktexempel. Vi har nog inte sett slutet här dess värre...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.