icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2470009
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
26 september 2016 22:35
2

Träff i Stockholm

Hallå alla Matdagbokare, glöm inte att plusmedlemmar kan ansluta till gruppen om att träffas i Stockholm! Vi är några stycken som träffas för en lunch senare i höst, kolla in gruppen och tjoa till i tråden om ni vill komma!

 

Gillar

Kommentarer

  • 27 sep 2016 09:17

    Vad kul! smiley

  • 27 sep 2016 10:31

    Du har inte vägarna förbi huvudstaden i slutet av oktober, Johan? :-)

Logga in för att skriva en kommentar.