icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917379
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
18 augusti 2015 10:23
2

Tillbaka på kudden

Eftersom jag fick ont i ryggen och bröstryggen av att sitta på kontorsstolen som jag gör, det vill säga som en hösäck, så har jag slitit fram balanskudden och sitter numera på den.

Jag ska inte sitta på den hela dagen, men lite då och då för att ge ryggen lite att pyssla med och för att rätta till min fullkomligt värdelösa hållning. Jag har sett trasdockor med bättre hållning. Det är dags att ändra på det nu.

Igår efter backintervallerna stretchade jag länge och omsorgsfullt samtidigt som jag stekte falukorven. Vad ska man annars använda dötiden till? Sitta och tänka? Jag kan stå och tänka. Stretching kändes som en bra idé helt enkelt eftersom jag kände mig lite småstel och ville bli rörlig igen. Plötsligt sa det klonk i längryggen, ett bra klonk, ungefär där naprapaten varit och masserat. Kanske något längre ner.  Idag är stelheten helt borta.

Däremot har jag träningsvärk i löpmusklerna, lite så där så det känns. Inte så mycket att det egentligen är något problem. Backintervallerna visste vart de tog. Jag ska jogga till gymmet senare idag och styrketräna överkropp och mittkropp hade jag tänkt, benen har redan fått vad de tål inför maran i helgen.

Det blir ingenting ambitiöst eller så, bara precis så mycket att jag upprätthåller traditionen och försöker jobba in en ny vana. Jag vill inte ha träningsvärk på lördag, om jag kan undvika det. :-)

 

Gillar

Kommentarer

  • 18 aug 2015 10:42
    Bella50

    Lycka till på maran. 🌹👍

  • 18 aug 2015 10:44

    Tack :-)

Logga in för att skriva en kommentar.