icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2656398
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
8 mars 2010 11:07

Tage och jag...

Vågen visade uppåt idag, jag ligger och pendlar på ett sätt som får mig att tänka på Tage Danielssons underfundiga textsättning till Kalle Jularbos "Livet i Finnskogarna". Ni vet, "först så går det upp, sen går det ner, sen går det upp..." från 1962.

Jag drabbades av smörgåssuget igår, och jag kunde helt enkelt inte motivera mig att låta bli dem. Två ganska stora smörgåsar med lätta och kaviar, det lär ju ha satt sina spår i systemet som annars inte får några överväldigande mängder kolhydrater av den typen. +0,3 bara över en natt hoppas jag beror på att varje gram kolhydrat binder nästan 3g vatten, och de där mackorna lär väl skvalpa omkring i systemet ännu ett tag.

Idag är det vilodag från löpning och träning. Kroppen ska ha det också. Jag hoppas jag kan prata till mig en grundlig massage av min älskling, jag har en del trötta muskler som skulle behöva hans omsorger. Nu ska jag försöka ta itu med en ny vecka och inte älta det som varit, utan ta mig an den nya veckan som om den vore den första.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.