icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2911686
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
14 augusti 2015 20:07
3

Tacksam

Ibland blir jag extra tacksam, för att jag får dela livet med världens underbaraste älskling, för att jag har en stark och frisk kropp, för att jag har vänner att springa med i skogen och för att jag får ha hälsan idag med. Ibland tänker jag igenom lite extra vad jag har och inser att jag är väldigt rik. Kanske inte i kronor och ören, men i allt annat som betyder något.

Skogen var så tyst och vacker idag, sensommargrön och varm. Vi sprang och pratade oss fram, gick i de värsta backarna och hade det jättetrevligt. Det är skönt med sällskapet just nu. Ibland är det skönt att vara ensam. Idag var det skönast att vara flera.

15km terräng kändes riktigt bra. Det var fredagsmys för mig heart

Gillar

Kommentarer

 • 14 aug 2015 20:10

  Så fint skrivet och känna känslan att vara rik.. Önskar en fin helg. 

 • 14 aug 2015 20:44
  Donnina

  Härligt att läsa, var rädd om din älskling! smiley

 • 14 aug 2015 20:52

  Tack :-)
  Hoppas ni har en trevlig helg ni också!

Logga in för att skriva en kommentar.