icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917369
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
29 maj 2011 10:53
9

Tack! Ni är jättesnälla!

Tack för gratulationerna, de värmde ska ni veta! Jag är rätt stolt över att ha fullbordat maran, trots att det gick trögt. Vi firade på Pizza Hut efteråt, jag visste inte att jag kunde svänga i mig såna mängder pizza utan att få magknip, men andra regler kanske gäller i kroppen när man är så hungrig som jag var då :-) Döm om min förvåning när jag stiger upp idag, sent som bara den, och upptäcker att benen minsann bär och är inte värre däran än de var efter Varvet! [KURSIV]Kan någon begripa detta??[/KURSIV] Så som jag fick slita igår var jag helt säker på att inte kunna resa mig ur en stol utan armkraft! En annan sak jag inte begriper är varför jag väger 0.7kg mindre idag?? Hoppade från 68.5kg igår till 67.8kg idag. Jag går alltid upp i vikt efter en mara annars, i vätska. Fast det lär väl lösa sig med tiden antar jag, det känns bara så besynnerligt att ingenting gör som jag är van..?

Kommentarer

 • 29 maj 2011 11:00
  Bummlan
  Och en total prelplacering på 3446 är väl som att komma trea av 20 startande? SKITBRA! Så bena bär? Jag som var slut i benen efter att du och Troxii sprungit Vårruset :) Hoppas du får en urmysig dag!!!!!!
 • 29 maj 2011 11:16
  Härligt att du genomfört Maran! Sååå avis, tittade lite på den igår. :) Grattiskram från Götet!
 • 29 maj 2011 11:19
  MsRebel
  Shit vad duktigt! Jag är djupt imponerad!
 • 29 maj 2011 11:50
  Ooh har de lagt ut resultaten redan?? Det var rask marscherat :-) Ja, det är väl inte så illa, även om jag helst hade sett en ännu bättre placering förståss :-) Tack, tjejer! Men hur orkar ni titta på maran på TV? Springa den kan jag förstå, då är man mitt uppe i det. Men TV? Jag skulle få klåda i fötterna, se på löpning och inte få springa :-) Som att titta på matlagnings-TV när man är hungrig typ :-)
 • 29 maj 2011 12:56
  Eller så sitter man och njuter å tänker på hur jävla kämpigt det kan vara :). Evil, evil, evil!
 • 29 maj 2011 14:13
  hA HA HA JA matprogrammen o jag är där hungrig Pottis kära lilla vän är du här
 • 29 maj 2011 14:21
  Bummlan
  Som Pottis tänkte jag. Det var en och annan som såg rätt sliten ut. Starkt jobbat. en tjej som precis klarade snöret och sa att om hon inte klarade nästa snöre så skulle hon i mål i alla fall. Stor och tung var hon. Då blev jag impad!
 • 29 maj 2011 14:57
  Gu va bra! Jag blir så imponerad av alla som kan ta sig runt den sträckan med hjälp av endast sina egna ben. Sträck på dig och njuuuut!
 • 29 maj 2011 19:46
  Du är grym, bra jobbat!!

Logga in för att skriva en kommentar.