icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2642925
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
5 november 2019 11:24
2

Ta det försiktigt

Jag såg snö innan idag.

Ta det försiktigt om ni måste ut och härja!

7f9c9db7-6d0a-4c1d-9ad7-41f91999cf2f.jpg

I övrigt går livet vidare, jag får nog ta och börja om på mitt schema. Igår hade jag varken ork eller lust efter tandläkaren, det hade inte gett så mycket ändå men om jag börjar om borde jag kunna köra marklyft och de andra benövningarna imorgon om jag inte överdriver idag.

Personbästat 87,5kg i knäböj, det är 10kg från målet jag satte. Det långsiktiga målet. Det känns inte oöverstigligt på någotvis, inte sen jag körde stabila 5 repetitioner på den vikten. Vad det skulle bli i RM1 vet jag inte, jag har inte vågat testa det eftersom jag oftast kör själv och utan skydd. Då vill jag ha marginaler till max, jag vill inte faila under en fri vikt.

Jag hoppas jag inte tappat allt för mycket under min frånvaro, jag misstänker att det som tagit mest stryk är explosiviteten och självförtroendet. Det kan jag alltid bygga upp igen.

Jag skulle nog må gott av lite tid på gymmet, jag har suttit med huvudet i min bok så länge och redigerat att jag börjar känna mig dammig.

Det är så skönt att ha båda mina vuxna barn hemma, jag har saknat dem. De är duktiga och kloka, det är så kul att se hur fina de blivit! De är så bra förebilder för lillasyster också.

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 6 nov 2019 06:47
  Bella50

  Jag har helt missat boken....ämne.m.m. Ursäkta.🙄

  Att ha alla i närheten är ju toppen...det har inte jag, tyvärr...men vi hörs ofta...men alla har full agenda numera.

  Om du saknat det...vad har då inte dom ❤️

 • 6 nov 2019 11:33

  Inget att be om ursäkt för, jag tror jag nämnt den en gång i något inlägg för evigheter sedan laugh

  Dark Fantasy för unga vuxna, skulle jag tro att man kan klassa den. Det ser ut att bli minst en trilogi, det är lite för mycket material och äventyr som jag inte har lust att redigera bort. Men vi får se vad som händer och sker smiley

  Det är ju dessvärre så, alla har ju sitt att göra och begränsat med tid att göra allt på. Jag är tacksam för att flickorna följde med hem igen, till småland, så vi åtminstone inte behöver spendera en massa tid på att resa heart

Logga in för att skriva en kommentar.