icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2681970
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
23 februari 2019 12:49
6

Sugen..!

Jag vet att jag borde tagga ner lite, benen talar om det för mig tydligt nog. Men gissa vad som hände igår, när jag kom in från rundan med den nya jackan som för övrigt satt jättebra överallt utom armarna? Ärmarna var väldigt långa, men inte längre än att jag kunde korrigera det och dra upp dem.

I alla fall, gissa vad som hände när jag kom in! Jo, min favoritapp, Zombies, run! (finns för iPhone också) kom med en ny efterlängtad uppdatering! En jag saknat nästan sedan start! Nu kan man ställa in hur snabbt och hur ofta man blir jagad av zombies! Från början var det så att när du blev jagad måste du öka med 20%, och du kunde inte styra hur ofta du blev jagad alls. Men nu kan du både öka och sänka fartökningen, i procent fortfarande, samt öka eller minska antalet jakter per timma. Som jag längtat efter detta!!! 

Just eftersom den gamla formen av jakter var så onyanserad så stängde jag av dem helt istället, så stora fartökningar i min värld saboterade hela löppasset. För mycket mjölksyra, för stumma ben, om jag inte avsiktligt gick ut i så långsam fart att ökningen inte blev så allvarlig men med tanke på att jag redan till en början inte är en snabb löpare så hade jag ju aldrig kommit hem om jag ska göra så varenda gång. Nej, jag stängde av jakterna och sprang som jag ville. Men nu kan jag slå på dem igen, och ta några rundor för att kalibrera inställningarna lite! 

30c0a9f5-4ff9-461a-8bd3-07e7f03a1785.jpg

Så gissa vem som sitter och suger på underläppen och växlar mellan att sura och le? Det är ju inget som inte går att köra imorgon, det vet ju jag med men känslan är som den man får när man fått en ny blank leksak som barn. Då ville man ju inte leka med den imorgon, utan idag. Bums!

Jag tycker jag var duktig som inte vände i dörren och tog ett varv till runt samhället! Jag är redan en snackis härikring i vårt lilla samhälle, så varför inte menar jag. 

Det är inte obligatoriskt att bygga basen och pyssla med den om man inte vill, det påverkar inte storyn att inte bygga ut eller uppgradera saker men det är ett kul litet tidsfördriv om man inte har något annat för sig. Jag tror mitt Able Township befolkas av 22K invånare eller något i den stilen. Jag har sprungit med ZR! i sju år eller vad det nu blir, sedan allra första start.

462c5820-6d94-4bd8-83bb-18f93131cec8.jpg

Mellan radiosändningarna spelas musik från min Spotify, eller vilken musikapp man nu föredrar, och när man klarat av uppdraget kommer man till radioläget. Istället för uppdragssändningar lyssnar du på Radio Able, lösryckta radiopratare som tjötar mellan låtarna som om det vore radio. Vissa är fruktansvärt roliga att lyssna på, det har hänt mer än en gång att jag tagit en extra svängom för att lyssna lite mer på radion.

Jag kan lätt komma på flertalet tillfällen då jag nog skulle slutat springa helt om det inte hade varit för att jag skulle saknat mina zombiesar. Det låter säkert superfånigt, men under alla långa timmar jag gnetade inför 100km-loppet hade jag oftast inget annat sällskap än radiooperatören i Able som varnade mig för ena eller andra faran, eller vad dagens avsnitt nu handlade om. Jag skulle sakna dem oändligt mycket om Six to start, de som gör Zombies, Run! la ner nu.

Tack och lov har de redan utannonserat nästa säsong, en åttonde! 

 

Gillar

Kommentarer

 • 23 feb 2019 15:50
  Monqi

  Alla sätt är bra utom de dåliga laugh tur jag inte springer, för blev jag jagad av zombies blev det en hjärtattack direkt, hahaha

  Stimulation är viktigt! Lycka till med det nya yes

 • 23 feb 2019 17:05

  Det kan bli lite pulsökning ja, när man hör zombiesarna grymta i hörlurarna. Nu för tiden är lurarna så bra att det låter ju som att de faktiskt är precis bakom en smiley
  Det har hänt mer än en gång att jag sprungit iväg som en skrämd hare, till omgivningens stora förundran. smiley

  Tack!

 • 23 feb 2019 17:15
  Bella50

  Jag som är mörkrädd skulle aldrig klara av att bli jagad.

  Det var en av mina mardrömmar som barn...huvva .

 • 23 feb 2019 17:17

  Det är faktiskt lite extra spännande när det är skymning eller kväll ute, det måste jag erkänna! Jag körde ett avsnitt när jag sprang med pannlampa i skogen men det var lite väl spännande faktiskt, då hade jag tryck i pulsen utan att det gick särskilt fort smiley

 • 24 feb 2019 21:16

  Vilken spännande app! Jag hade aldrig fixat det, men den låter onekligen spännande och med pannlampa i mörker kan jag tänka mig att du får en adrenalinkick?

 • 24 feb 2019 22:17

  Ja, det är spännande och sätter lite extra sprätt på benen faktiskt men man får ju inte vara mörkrädd av sig för då kan jag tänka mig att man blir knäsvag istället!

Logga in för att skriva en kommentar.