icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234016
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
26 augusti 2013 12:49
2

Styrketräning, omstart

Ingen löpning idag, däremot styrka. Det är något jag fuskat med på sistone, så jag börjar från början igen: idag överkropp, och inte så tungt att jag inte klarar 15 repetitioner i 4 set. Det svarta gummibandet kommer inte att räcka så länge, men det fungerar än så länge. Dagens pass tog bara 30 minuter: Bicepscurls 15x4 [LANK]http://www.dintraning.se/ovning/530/Bicepscurl-Gummiband-staende.html[/LANK] Sidolyft 15x4 [LANK]http://www.dintraning.se/ovning/534/Axellyft-Gummiband-at-sidan.html[/LANK] Bröstpress 15x4 [LANK]http://www.dintraning.se/ovning/518/Brostpress-Gummiband.html[/LANK] Rodd (Backflies) 15x4 [LANK]http://www.dintraning.se/ovning/516/Backflyes-Gummiband.html[/LANK] Tricepspress 15x4 [LANK]http://www.dintraning.se/ovning/538/Tricepspress-Gummiband-staende.html[/LANK] Hammercurls 15x4 [LANK]http://www.dintraning.se/ovning/255/Biceps-Hammercurl-Rep-lagt-faste.html[/LANK] Nu kommer jag att få träningsvärk :-) Förmodligen kommer jag att köra underkropp på onsdag, om allting fungerar som det ska. Än så länge kan jag köra hemma, men i takt med att jag kommer igång med styrkan igen kommer jag att behöva fler och tyngre vikter så då får jag pallra mig iväg till gymmet igen. Löpningen är lätt för mig, den är rolig. Jag önskar jag hade samma glöd när det gäller styrketräningen, men den sköter jag bara periodvis tyvärr och jag vet att jag borde skärpa mig. Så jag försöker väl igen då, på`t igen bara :-)

Kommentarer

  • 26 augusti 2013 13:29
    Vilka bra styrkeövningar. Hoppas det inte blir allt för ont i morgon.
  • 26 augusti 2013 15:08
    De hoppas jag också, jag hade tänkt springa imorgon och springa med träningsvärk guppandes kan vara allt annat än skönt :-)

Logga in för att skriva en kommentar.