icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233938
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
17 september 2012 15:54

Styrkepass

Jag fick faktiskt till ett styrkepass idag. Det ni! Jag är så dålig på att verkligen komma mig för att göra sånt så jag är lite mallig nu. Jag siktade på att hinna på 30 minuter men det finns inte en janne att jag gör det. Inte om jag ska göra 15 repetitioner per set. Idag gjorde jag två set per övning. Nåja, jag får väl gasa och köra på så fort jag kan. Det gjorde jag idag, då blev det 35 minuter. Det betyder att ett set till skulle göra mitt styrkepass 45 minuter långt. Det kan jag nog leva med. Idag valde jag att göra knäböj, dips, crunches, benlyft, excentriska en- och tvåbens vadhänvingar, draken [LANK]http://www.dintraning.se/ovning/449/Draken.html[/LANK] och häcksaxen. Nu ska det bli gott med pasta och köttfärsås!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.