icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2072397
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
27 februari 2019 12:44
6

Straffet

Där kom straffet för att jag fuskat med styrketräningen, det är bara att skylla sig själv antar jag och göra om och göra rätt. Så fort jag kan röra mig utan att maxdosera smärtstillande det vill säga. På något vis har jag fått ryggskott!

189e279c-a8f4-45b0-a3ff-eaca9ff89b81.jpg

Jag tror jag fick det när jag sov, jag var så trött endera natten att jag sov som en död. Rörde mig nog för lite och musklerna krampade ihop. Vaknade stel som en ohyvlad planka. Det strålar ingenstans, och jag vet vilka muskler det rör sig om. Jag kan trycka på dem, erector spinae, i höjd strax under skulderbladen på vardera sida om ryggraden. Hårda, arga muskler som vägrar slappna av.

De har inte slappnat av än, men inte blivit värre heller. Det bara är. Jag antar att det går över förr eller senare. 

Till råga på allt stack vikten upp med +1,4 kg men det bör vara ett övergående problem. Vi åt pizza igår, och jag var törstig hela kvällen efter det, den var galet salt! Sannolikt är det mesta vatten som rinner av mig inom några dagar.

Förhoppningsvis återvänder jag snabbt till vikten jag hade, 75,5kg. Annars blir det här veckosnittet det första på länge som blir högre än föregående. 

Det vore trevligt att undvika det.

 

Kommentarer

 • 27 feb 2019 19:22
  aregnisw

  Fy då med ryggskott hoppas du blir bättre så krya på dig inte kul med ryggont du ....

 • 27 feb 2019 19:37
  paloma

  Krya på dig, det mesta är säkert vätska🙂

 • 28 feb 2019 06:24

  Det behöver inte vara på grund av utebliven styrketräning. Jag fick mitt under själva styrketräningen.

  Har du något bra linniment att lägga på? Eller värmedyna? Krya !

 • 28 feb 2019 10:55

  Tack aregnisw, Paloma och LUAL!

  LUAL, det kanske inte egentligen har med träningen att göra, eller bristen på träning ska jag väl säga men mitt dåliga samvete slog till med full kraft förstås smiley

  Alvedon och envishet verkar fungera för idag kan jag röra mig hyfsat obehindrat, om jag inte gör något dumt som böja ryggen eller vrida den. Det är bättre än tidigaresmiley

 • 1 mar 2019 22:19

  Varmt bubbelbad! Men det kanske är ouppnåeligt? Pepp!

 • 2 mar 2019 10:30

  Tyvärr, men bastu har jag övervägt. Det har jag tillgång till på gymmet. Tack!

Logga in för att skriva en kommentar.