icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3272583
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 april 2020 08:03

Större skutt

Ett större skutt den här gången, -0,7 från igår. Det är rätt vanligt, mycket är vätska. Det betyder att jag åter igen är nere på under 80kg, 79,7kg närmare bestämt. 

Jag har suttit och skrattat och häpnats åt författaren Isaac Asimovs liv och skrivande. I boken "Yours, Isaac Asimov: A lifetime in letters" får man möta författarens tankar från brev som sparats, omsrogsfullt sorterade och valda av hans bror Stanley Asimov. När han påstod att han skrev av samma anledning som han andades, om han lät bli skulle ha dö, så tror jag honom faktiskt. Mannen gav ut nära 500 böcker, en del kortare novellsamlingar men också många tegelstenar. I sitt liv fick han säkert 100 000 brev från fans, och det säger något om hans personlighet att han satt och svarade på säkert 90% av det, Mycket finns bevarat hos Boston University nu.

Jag är djupt fascinerad av den mannen. 

Igår joggade jag för första gången på säkert 6-8 veckor. Jag började om helt och hållet, så det blev 3 km, långsamma kilometrar i terräng. Men jag kom hem på under 30 minuter, det är en bra början. Nästa mål blir att komma hem på under 25min.

e85b1c00-6fb5-401a-b21d-d03254c6120d.jpg

Ha en trevlig dag allesammans!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.