icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917381
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
28 maj 2011 21:18
13

Stockholm Marathon

Hade allt tänkt mig en tid på 4:50 eller så (och det vet jag att jag har kapacitet för men kanske inte med en halvmara i benen) men jag är väldigt nöjd med 5:30 - det var pannben och jävlar anamma som tog mig runt idag, en viljans seger över kroppen Jag hade helt klart Göteborgsvarvet kvar i benen, det kände jag nästan direkt - fick jobba för att göra 5km på 33minuter - och vid halvmarapasseringen (2:35 där istället för planerade 2:22-2:25) visste jag att det skulle bli jobbigt. Kokade ihop en ny plan lite snabbt med andra ord: klara repen och klara maran och det gjorde jag! :-) Nåja, nu vet jag att en vecka är för tätt mellan loppen om man vill ha en någorlunda behaglig resa :-) Dessutom, det här blev den näst bästa Stockholm Marathontiden ändå (den bästa är iofs på 5:06:46) och det kan jag nog tacka det vackra vädret för. Hade det varit varmare eller kallare hade jag nog klappat ihop helt. Jag såg kändisar också längs banan, Kristina och Zandra två gånger t om och Evelina for förbi (vid västerbron?) som ett skållat troll, där gick det fort! Älsklingen höll jag utkik efter mest hela tiden och honom vinkade jag till ett par gånger också! Andra gången betydligt gladare än första, då hade jag hittat rytmen igen :-) På det hela taget är jag nöjd, trots allt. Det blev inte som jag hade tänkt mig, men det gick bättre än jag trodde, vid 21 var jag säker på att de skulle plocka av mig av banan t om.

Kommentarer

 • 28 maj 2011 21:22
  MarikaB
  [FET]KALASBRA JOBBAT!! HEJA DIG!![/FET]
 • 28 maj 2011 21:22
  du är så duktig!!! nu får du vara snäll mot benen i några dagar innan du börjar springa igen. pepp!
 • 28 maj 2011 21:52
  fruragge
  SKITBRA JOBBAT!!!! Stockholmsmaran ska ju vara en av dom tuffare säger dom som vet och var kanske inte så smart att ha två så tuffa lopp så tätt ;) Men du lärde dig nåt nytt och framförallt DU FIXADE DET!!! Heja dig och var nu sn`äll vid dina ben och fötter ett par dagar iaf innan du ger dig ut igen:) Grymt imponerad !!!
 • 28 maj 2011 21:57
  Troxii
  Grymma Lady!!! Skitbra jobbat, ta hand om benen och ge dig själv ett underbart bad med doftande gott :)) Super! Kraaaam!
 • 28 maj 2011 22:02
  Grattis. Du är på god väg att bli min nya idol. Ta hand om dig nu.
 • 28 maj 2011 22:03
  Bummlan
  Snyggt!!!!! Kollade sporadiskt på TV och tyckte jag såg dig, men i såna fall hade du hästsvans idag???? Otroligt starkt jobbat, antar jag (som ryser vid blotta tanken), med Göteborgsvarvet (och Vårruset (men det anske var en träningsrunda för dig)) i kroppen. Vila upp dig nu så laddar vi om. Jag ÄR sugen på Midnatssolsmaran i Tromsö :) Ha en ljuvlig lördag!!!
 • 28 maj 2011 22:15
  Tabirimiri
  Grattis! det var starkt jobbat av dig. ha en fortsatt fin helg!
 • 28 maj 2011 22:49
  Vilken superkvinna du är !! och tur har vi som får ha dig här som inspiration och draghjälp Tack och GRATTIS
 • 28 maj 2011 23:07
  Du är grym, bra jobbat!!
 • 28 maj 2011 23:11
  Faller in i kören: Supergrymt, att klara det och med ett lopp sen innan i benen. Pepp och Kram på dig :)
 • 29 maj 2011 03:46
  Starkt jobbat LadyG, nu får du se till att vila upp dig rejält :)
 • 29 maj 2011 09:53
  Grattis Järn Lady,, bra jobbat me springet fats du har spring kvar,, Vila dig nu riktigt
 • 29 maj 2011 19:42
  Du är grym, bra jobbat!!

Logga in för att skriva en kommentar.