icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2651799
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
9 mars 2010 11:48

Status quo

Ja, egentligen inte. egentligen blev det ett minus på vågen, men den generella trenden är att jag inte går ner så mycket i vikt som att jag pendlar runt samma 65kg hela tiden. Maten går så där. Jag verkar ha selektivt dåligt minne, för hur gärna jag än vill så har jag fasligt svårt att låta bli bröd. Jag är svag för mackor, och riktigt svag för rågkusar. Denna mack-svaghet trodde jag mig ha under kontroll, men det stämmer inte riktigt. Jag får hoppas att träningen går desto bättre helt enkelt.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.