icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2656443
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
25 mars 2010 20:13

Städat ut vintern

Man ska absolut inte underskatta husmorsgymnastiken, brukar jag envist hävda. Hur rätt jag har fick jag bevisat för mig idag igen när våren skulle bjudas in i hemmet och vintern städas ut en gång för alla. Såpaskura golven, putsa, feja, damma och plocka. Jag for omkring som en furie och gnodde. Fint blev det och allt doftar så rent, fräscht och gott utom jag.

Jag känner mig slutkörd, svettig och inte alls mysig - men det är ju inget som jag inte kan rätta till i ett skumbad i det nyskurade badrummet. Mitt i såpadoften. Nu är jag klar med vintern för den här gången, oavsett vad Kung Bore försöker sig på. Koltrasten sjunger så vackert därute, snön smälter bort i rask takt och solen tittar fram med jämna mellanrum. Det känns att det är på gång, det grönskar renda i balkonglådorna till och med.

Kosten går si så där, lite haltande men inte allt för illa heller. Jag är varken missnöjd eller nöjd för tillfället. Det är som det är. Jag har kontroll över läget igen, men det tar ju ett tag innan resultaten kommer. Tills dess får jag väl ha tålamod antar jag.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.