icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2465563
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
22 mars 2013 09:26
8

Stabilt!

Vikten är stabil på 64.9kg, det är jag väldigt nöjd med. Det var faktiskt ganska skönt att se vågen räkna upp samma siffror idag, det betyder att gårdagen inte var en dröm trots allt. Det var ingen tillfällighet :-) Igår kväll hade vi fruktfrossa till efterrätt, jag räknade lite grand men gav upp till sist. Det var kiwi, thailändsk mango, ananas, stjärnfrukt och allt vad det var. Ett sorts skumt päron. Jag gav upp, vissa frukter vet jag inte ens vad de heter, än mindre vad de innehåller. Så jag smaskade åt och var glad istället, och herre gud så gott! Ikväll ska vi gå på bio, det ska bli roligt. I vanlig ordning väljer jag bort godis men jag vill gärna ha en liten flaska vatten att smutta på. Det var länge sedan jag vande mig av med att behöva äta så fort jag sitter still och tittar på TV eller bio. Det är en mycket ful ovana bara, man är ju inte hungrig och inte uttråkad. Det är bara ett mekaniskt idisslande som i värsta fall stjäl uppmärksamheten från filmen man gått för att se. Eventuellt blir det någon form av träning idag, men riktigt vad det blir eller vad jag är sugen på vet jag inte. Jag är bara på det klara med att jag ska vila från löpning idag, jag har sprungit tre dagar i rad nu.

Kommentarer

 • 22 mar 2013 09:29
  Har inte varit på bio sen pulverperioden börjad. Brukade klämma en M-påse till reklamen. Ha en bra dag!
 • 22 mar 2013 09:36
  Ja, det är så sant. En ful ovana att man måste smaska på något till bio eller TV. DU HAR SÅ RÄTT..... Kul att vikten håller i sig. Pepp till dig. Kramiz Ha det så kul på bion.
 • 22 mar 2013 13:56
  Kaffe eller tomatjuice utspädd med kolsyrat vatten är min "drog" framför tv:n. Grattis till stabiliteten!
 • 22 mar 2013 17:51
  vad ska ni se? pepp :)
 • 22 mar 2013 17:54
  Croodarna (Trailer: [LANK]http://www.croodarna.se/[/LANK]) - tecknat jag vet, jag växer aldrig upp :-)
 • 24 mar 2013 20:28
  Karmayog
  Hur många kalorier äter du per dag?
 • 24 mar 2013 20:31
  Igår satt vi framför TV med 2 kiwi ! Det har oftast varit en öl för mig. Nytt liv och kiwi är ju verkligen gott.
 • 24 mar 2013 20:32
  Vid viktnedgång 1200kcal, vid viktstabilitet 1600kcal (exklusive motion då).

Logga in för att skriva en kommentar.