icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970124
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
26 april 2011 16:30
10

Spegel, spegel på väggen där....

Löplabbet hade skor som fungerade, naturligtvis New Balance (ett märke jag haft sen jag började). Dyrt, men jag hinner inte vänta. Jag behöver skorna [FET]nu[/FET]. Var dessutom förbi Lindex och köpte en sommarklänning, och döm om min förvåning när jag upptäcker att Medium är för stort. Jag behöver small för att inte klänningen ska ramla av!! Det var i min värld inte alls länge sen jag hade 46-48 och tyckte XL fungerade bättre än L. I min värld är jag för stor och kraftig för small. Min värld är dåligt uppdaterad verkar det som.

Kommentarer

 • 26 apr 2011 16:48
  Bummlan
  Nä, visst är det konstigt med världarna. Jag som hela tiden tyckt att de gjort storlekarna allt mindre undrade vad de håller på med när jag kom hem med en kjol small som passade och en klänning medium som var bortitok för stor. Schyssta skor!!! Jag har ju anmält mig till 10 km Blodomlopp i Örebro :/ Jäkla LadyG :D Och jag tror faktiskt att mina terrängskor är för hårda att springa så långt på asfalt. Tror jag fel? Förresten, köpte du den där fina klänningen som är på TV-reklamen vid vattenfallet?
 • 26 apr 2011 16:58
  Snodde reklambilden från Lindex, den fanns i tre olika färger om jag inte såg fel men det var den jag tyckte såg somrigast ut. Var det den du såg i reklamen? Terrängskorna kan nog bli för hårda för Blodomloppet, om det går på grusväg/asfalt. Då skulle jag nog satsa på ett par renodlade löparpjuck istället, de håller ju iaf 2 år eller så (om man inte nöter ut dem) :-) När jag skulle testa de nya löparskorna i butiken började jag springa på löpbandet och fick nästan omgående hugga tag i shortsen så de inte föll av!! Jag tror ingen såg, det hade varit grymt pinsamt om de hade hunnit ner längre! Sen sprang jag och höll i dem resten av testerna. :-)
 • 26 apr 2011 17:10
  Bummlan
  :D Shortsen! Gud så kul :) Ja, det var den klänningen. Är jättesugen på den. Snart är jag som hon i Ensam ung kvinna :) Det kommer att lysa LadyG-wannabe lång väg om mig. Fast den chockrosa springdressen tror jag inte passar mig :) Vad skönt att du tror att jag behöver ett par renodlade safaltlöparpjuck. Ibland så undrar jag om jag (som hatar att gå i butiker) äntligen väckt en shopoholic i mig med alla trimgrejerna :) När jag åkte och handlade mat i lördags frågade maken vad jag hade köpt för nya kul spännande saker när jag kom hem. Bara Compeed (2 paket) :)
 • 26 apr 2011 17:22
  Den är väldigt skön, klänningen, så har du vägarna förbi Lindex tycker jag du ska testa den. Bara 199:- också, som hittat ju! Compeed är alltid bra att ha, så det tycker ju jag var ett förnuftigt och rådigt inköp. Det är en sån där sak man inte vill vara utan den dag det behövs!
 • 26 apr 2011 17:25
  Bummlan
  Ja, då gör jag det. Man kan inte tro det, men jag är väldigt svag för rosablommiga kläder. Compeed is the shit, som flickorna skulle säga. Maken köpte SAlvequick i brist på Compeed i nån butik. Riktigt dåligt var det. Satt inte kvar trots att jag tvättade med sprit innan. Har skrivit till dem och tipsat om att de borde industrispionera på Compeed om de vill plocka marknadsandelar av dem i framtiden :)
 • 26 apr 2011 17:30
  LOL Du är ju för skön! Skrev du verkligen det till dem? *gapskrattar* Helt rätt! Enda nackdelen med klänningen är att nu måste jag ju skaffa snyggare sommarskor också... Jag kan ju inte gå omkring i pensionerade löpardojor eller Eccoskor till en skir sommarklänning heller :-)
 • 26 apr 2011 17:35
  Bummlan
  Stackars dig som måste köpa fina skor ;D Ja, jag skrev så. För, som jag också skrev, så borde det vara deras största konkurrent. Jag skrev också att jag tänker hålla mig till Compeed i framtiden. Ville inte ens ha pengarna tillbaka. Avslutade mailet med att jag tänkte att de kanske kunde ha nytta av att veta det här inför framtida eventuell produktutveckling. Jag var i mitt verbala esse :)
 • 26 apr 2011 17:42
  Ja, visst är det synd om mig :-) Du har förvisso en poäng, om de vill ha nöjda kunder bör de säkert göra något åt sin produkt men hur många skulle våga [KURSIV]säga [/KURSIV]det åt tillverkaren? :-)
 • 26 apr 2011 17:48
  Bummlan
  Jag tyckte bara att jag var snäll :) Jag hade väl långtråkigt antagligen... har du kollat den där nätbutiken för skor? Brandos? De har jättemycket snyggt där. Men du bor ju i skomeckat. Jag har problem med att hitta lämpliga skor till mina 42-or (eller 43,5 på springskorna).
 • 26 apr 2011 18:06
  Åh, jag stod och kollade på den klänningen på Lindex för bara någon timme sedan. Den är så vacker. Classic beauty.. =)

Logga in för att skriva en kommentar.