icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3096949
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
11 december 2016 15:51
3

Spartansk jul

Foten är som den är, jag har inte fått klartecken från naprapaten att springa, men jag börjar verkligen få nog nu. Jag cyklar 4-5 gånger i veckan, sällan kortare än 90 minuter, det som hindrar mig från att cykla mer är att jag blir förskräckligt öm i baken efter 2 timmar. Gummibandsövningarna är mest tråkiga, det tar förskräckligt lång tid innan jag blir trött i fötterna av de där övningarna. Nästan så jag börjar tro att jag gör fel...

I år blir julfirandet av uppenbara skäl lite spartanskt, jag har huvudet på annat håll och om jag ska vara ärlig är jag inte riktigt i stämning för julfirande. Men det är kanske inte så konstigt. smiley

Fast jag ser fram emot julen 2017 redan. heart

Jag är förvånad över att jag inte gått upp mer i vikt än de där förargliga kilona jag samlade på mig i våras, när jag var så där trött om ni minns. De kilona kom från ingenstans, men de har åtminstone inte blivit fler trots att jag inte haft någon direkt kontroll, utöver den där lömska "magkänslan" eller "sunda förnuftet" (dvs samma egenskaper som ledde mig i fördärvet en gång).

Det finns ingen anledning att vänta, enda anledningen till att jag inte tagit itu med kilona (som trots allt stör mig) är att jag känt mig bekväm. Inte lat, men bekväm. Jag har tyckt lite synd om mig också, som inte får springa fastän det är så roligt.

Men det räcker nu.

För vad väntar jag på? Egentligen? Bättre väder? smiley

Gillar

Kommentarer

 • 11 dec 2016 19:42
  valnöten

  Ja det är fruktansvärt tråkigt att inte få springa när man vill.

  Lyckat till med det hela

 • 11 dec 2016 21:18
  Tita

  Jag förstår dig för jag håller på att bli galen😬Tycker samma som du om de där övningarna. Jag gör dem tappert men märker ingen skillnad. Jag har inte ont när jag är "vanlig" men om jag går snabbt eller på ojämt underlag känns det inte bra. Sen blir det inte bättre av att höra alla som haft bekymret hur länge det tar innan det blir bra om ens någonsin😢

  Cortisonet som jag fick har iaf gjort susen för svullnaden gick ner och det onda försvann så jag slapp halta. Sen att cortison inte rekommenderas av alla för den här skadan skiter jag högaktningsfullt i. Mig har det hjälpt iaf. Nu är det bara tiden kvar, svårt nog! 

  Hoppas att du kan testa liiite löpning iaf du får ju ta det lite lungt i början. Om de kan det😳

  Jag förstår att det är svårt med julkänslan den här julen men det kommer fler jularatt se fram emot,

  Pepp!!

   

 • 12 dec 2016 10:10

  Förstår dig, min hand blir inte bra kan använda den utan det gör ont med kraftigskena, men inte tummen, och frugan sjuk i spottkörtelinflammation, och 3 gäster på julafton, en sådan enkel grej som gör köttbullar ställer till problem, när jag lagade köttbullar till 40 pers. på lägret, så körde jag dem genom korvhornet, en rolig form tyckte ungarna och åt som tokiga.

  Men ha ont för jämnan utan sken är inte kul, du har din fot jag gillar göra saker med händerna, ryggen får med stryk men har redan för starka muskler på min vänster sida, inte bra att träna upp dem mer det jag gör nu. Har problem med att de dra ryggen snett, är minna skytte muskler, 40 000 lyftningar på 5,2 kg per år i 10 år är inte lätt träna bort.

  Ska fixa julmat men sista skena är så kraftig så svårt få någon ting på handen, är frusterande har en så enkel sak som flyta ett bord och alla dyner för att gömma en dör som blev över, men hur lyfta dörren och bordet, med handen och samtidigt klara ryggen, får vår i värsta fall ta undan allt och be Atons husse i kväll han som bar dit dörren.

  Bar en sån enkel grej som ta in ved är struligt nu.

  Krya på din fot, jag har fåt beskedet att det inte går att gör något åt handen bara tiden eller leva med det.

   

Logga in för att skriva en kommentar.