icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234099
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
9 september 2012 14:36

Spännande

Idag har jag suttit och planerat inför Lidingöloppet, kollat upp vart man hämtar nummerlappen och vart vi startar på lördagen. Jag ser fram emot att springaLidingö 15, mest för att jag ska göra det tillsammans med äldsta dottern. Att DN Stockholm Halvmarathon [LANK]http://www.stockholmhalvmarathon.se/start/content.cfm?Sec_ID=491&Rac_ID=230&Lan_ID=1[/LANK] går snart - om mindre än en vecka - har jag inte riktigt greppat än. Lidingöloppet har legat alldeles för nära till hands att tänka på men jag tror jag förstår varför. Jag vet att jag klarar en halvmara när jag vill, alltså har det varit viktigare att fokusera på att dottern ska fixa Lidingöloppet. Men nu när vi gjort alla förberedelser och allt är fixat inför den 29 september kan jag slappna av och fokusera på halvmaran den 15:e. Så första steget blir att räkna ut vart jag ska hämta nummerlappen... Kungsträdgården, står det på startbeviset. De kan väl inte mena bokstavligen i Kungsträdgården? Eller så är det precis det de gör, jag får åka dit på fredag och kolla. Är jag inne när de öppnar vid 11 borde jag hitta dem före det att de stänger klockan 18. På lördagen startar jag sent, vid 16:25, så jag bör ha hunnit bli taggad och redo att springa. Förhoppningsvis. Jag har inte den blekaste aning om vilken form jag är i, så det kan gå lite hur som helst. Jag hade ju velat springa på 2h 15min fast det får vi se hur det går med det. Jag är inte övertygad om att jag är i samma form som i våras faktiskt. Första repet dras vid 12km kl.18.10. Tid från min start: 1h 45min (snittfart 8:45 min/km) Andra repet dras vid 17Km kl.18.50. Tid från min start: 2h 25min (snittfart 8:30min/km) Det enda jag är skapligt säker på är att jag klarar reptiderna åtminstone.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.