icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2689692
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
19 oktober 2013 12:08

Sover som en sten

Tänk att nya täcken kan vara så viktigt för en säng? Jag sover verkligen gott, och jag som tyckte jag sov bra redan till att börja med. Men det är ju ingenting jämfört med hur underbart jag tycker det är nu, de nya täckena är precis lagom varma och fluffiga. Som att sova i en skål grade, och jag älskar det. [LANK]http://jysk.se/sovrum/tacken/fiberfyllning/plus/tacke-1250g-flower-150x210?utm_source=forside&utm_medium=forside_webshop&utm_campaign=forside_AUG3&utm_nooverride=1[/LANK] Nackdelen är förstås att jag inte vill stiga upp, men nån gång måste man ju upp. Om inte annat för att naturen kallar... Förhoppningsvis hinner jag ut på en fin runda idag, vädret är som gjort för det. Jag bakade en äppelkaka med saffran igår, och doften av den håller på att driva mig till vansinne. Egentligen skulle jag ut i köket för att laga mat, men så fick jag syn på de nyplockade äpplena och springformen, och så fick jag skjuta på middagen 40 minuter eftersom äppelkakan behövde gräddas klart... Det var helt oplanerat, men väldigt gott. Det var länge sedan vi hade parmesantäckt torsk, väldigt gott i all enkelhet. Riv parmesan och blanda ner i matlagningsyoghurt. Täck fisken och tillaga i ugnen tills fisken är klar. Servera till kokt potatis eller potatismos. Ett avsteg från den vegetariska mathållningen skulle man kanske vilja påstå, men fisk har aldrig plockats bort från menyn så något avsteg är det inte. Jag begriper för övrigt inte varför jag fortfarande ligger på 63,5kg när jag ätit som jag gjort (för mycket). Så mycket springer jag inte. Ibland är kroppen förunderlig. Jag funderade på om jag varit mer aktiv I vardagen, och det har jag i och för sig varit. Promenerat mer t ex, och jag skriver aldrig ner promenader som motion eftersom det är ju bara sånt man gör, som att diska eller laga mat. Undantaget är om vi gått väldigt långt eller länge, utanför det som kan kallas vardagspromenader. Jag kanske ska hålla lite koll på vardagsmotionen lite mer och se vad den gör för förbrukningen?

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.