icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2169226
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
23 juli 2016 12:22
4

Som små prinskorvar

Igår blev det rejält mycket promenerande, innan vi kom hem från Skansen visade klockan på över 22km och totaldistansen innan jag tackade för mig stannade på 23km. Fötterna var rätt svullna och tårna såg ut som små prinskorvar. Det gjorde inte ont, men det var klart obekvämt. Antagligen en effekt av att de varit innestängda i varma men fotriktiga skor hela dagen.

Vi började gå vid 10-tiden och stannade inte förrän sent på kvällen, klockan måste ha varit efter 21 innan vi var hemma eftersom vi bestämde oss för att promenera hem från Skansen. Det är en ganska nätt promenad genom Hagaparken, Solna och Sunbyberg. I Rissne gav jag mig, då klarade inte fötterna mer utan vi tog bussen de sista 4km hem. Men min underbara älskling hade nog antagligen kämpat på, om jag inte hade gett mig. Han är envisare än jag i det fallet, och han kan gå som få om bara knävecken håller sig i skinnet. Det är, tror jag, en vadmuskel som har sitt ursprung i den regionen och ibland börjar det ömma.

Vågen stannade på 70,6 idag vilket är ett ganska rejält skutt upp, +2,4kg, och jag känner mig faktiskt lite som en michelingumma också. Det är dessutom den tiden i månaden då jag borde gå upp i vätskevikt. Jag förmodar att alltihop kommer att stabilisera sig när den här veckan är slut och jag äntligen går in i en vilovecka.

Om jag får till ett bra pass idag också kommer totaldistansen som jag sprungit landa på +80km och lägger jag dessutom till alla promenader ramlar vi upp i över 100km på en vecka. Det är så bra att jag inte kan låta bli att flina lite, för det är långt hur man än vänder på det. Hur sakta det än går så är det en bedrift att för egen maskin förflytta sig över tio mil på en vecka, det blir i stort sett 1,5 mil per dag. Så om kroppen är tung och trött, lite svullen och motsträvig så förstår jag faktiskt det. Den har anledning :D

Ha en fortsatt trevlig helg allesammans!

Gillar

Kommentarer

 • 23 jul 2016 13:10
  viljans

  Wow på det du!👍👏 

 • 23 jul 2016 13:58
  ulla165

  Jaa, jag säger då det!

 • 23 jul 2016 14:28
  Bella50

  Du vet åtminstone att du tränat mer än de flesta. Vågen säger inte allt . 👍

 • 23 jul 2016 14:35

  Bella50, ja det är mest därför jag inte är bekymrad. Jag vet att jag varit väldigt duktig, både med att röra mig (massor av promenader) och äta sunt. Då kommer resultaten vad det lider, även om det är en guppig väg dit :-)

Logga in för att skriva en kommentar.