icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970113
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
6 oktober 2010 17:58
2

Som det blir ibland...

Vissa dagar bara flyter. Det går bra. Undrar just hur det kommer sig? Varför vaknar man utsövd och glad vissa dagar, får tag i rätt strumpa på en gång, kommer i lagom tid till bussen och missar inga viktiga telefonsamtal medan viss dagar börjar med att man försover sig och får huvudvärk det första som händer innan man får på sig strumpona ut och in, missar bussen och kommer för sent till konferensen?

Jag har haft en medgångsdag idag i alla fall. Hann med morgonlöpningen, 5km på respektabla 32 minuter, och kom iväg nyduschad och fräsch till mötet. Bussen kom lagom till jag kommit till hållplatsen och resten av dagen har bara gått min väg helt enkelt. Tonfiskomelett till lunch och laxsushi till middag. En bra dag helt enkelt.

Ändå tycker jag inte att jag gjort något annorlunda imorse jämfört med andra dagar, och igår la jag mig inte tidigare än vanligt så jag har inte sovit längre än annars. Det kanske inte finns någon bra förklaring, det kanske bara är så att vissa dagar bara blir så bra helt enkelt?

Kommentarer

  • 6 okt 2010 18:19
    Jag tror inte det finns någon bra förklaring. Skönt i alla fall när det är bra flyt på dagarna. Ha det bra. Kram
  • 7 okt 2010 10:07
    gittan52
    Tror mycket har med inställning, medveten eller inte, att göra. Sover man dåligt kanske det beror på något som inte varit så bra dagen innan, man drömmer och bearbetar vilket får följder dagen därpå och vice versa. Det är ungefär som ringar på vatten.

Logga in för att skriva en kommentar.