icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473852
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
19 november 2012 16:56
4

Soljogg

Tidigare idag utnyttjade jag solskenet till lite löpning, med zombieappen förstås. Det är så lite ljus om dagarna nu att det är lika bra att utnyttja den vi får. Fast imorgon blir det vilodag från löpning, två dagar i rad fungerar men tre är att fresta lyckan än så länge. Om jag vore i bättre form, kanske. Men just nu är jag ganska ur slag. Fast det är okej att vara det. För när jag jämför "off season"-tiderna från i fjol med i år ligger jag bättre till än förra året, så det sker en progression även på den punkten. Jag börjar inte om från noll. Det är sånt jag ska komma ihåg när novembermörkret försöker dra ner humöret, försöker få löprundan inställd.

Kommentarer

 • 19 nov 2012 17:15
  Skönt med lite Soljogg, En annan har inget val, Utan blir tvungen att köra mörkerjogg under den jobbiga vintertiden ;) Fungerar zombieappen bra?
 • 20 nov 2012 11:12
  Anza
  Kan man ha på den samtidigt som runkeeper?
 • 20 nov 2012 11:15
  Inte på Windows Phone, men hur det är på iPhone och Android vet jag inte. Fast tydligen är det en del som kör båda: [LANK]https://www.zombiesrungame.com/support/#question-22[/LANK]
 • 19 nov 2012 17:51
  Jag passar på varenda chans jag får, jag är inten fan av mörkerlöpning och särskilt inte nu när jag blir jagad av zombier ideligen :-) På Windows Phone är det lite si och så med stabiliteten, men jag ursäktar dem med att den är nysläppt och tämligen opatchad. Jag har glidit tillbaka i någon form av mysjogg, eller hade tills nu då. Men det är svårt att mysjogga när någon gastar att du är jagad, spring för livet! :-) Jag vet att jag är lättlurad, det är ju egentligen lite radioteater men det funkar på mig :-)

Logga in för att skriva en kommentar.