icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970151
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
23 april 2011 16:37
1

Soljogg

Efter en härlig påsklunch i solskenet tillsammans med familj och släkt tog jag chansen och joggade hem. Sträckan var lite över 8km och majoriteten av vägen badade i sol så det blev lite värmeträning på kuppen. Det var rackarn så varmt det blir när solen ligeer på. Det var kanonskönt att stuffa runt i solen i alla fall och jogga stelheten ur baken. Får väl se hur länge det håller sig mjukt och icke-stelt nu :-)

Kommentarer

  • 23 apr 2011 19:45
    hej härligt att springa. Du jag sprang 5 meter typ idag har inte sprungit på flera år. det var härligt. får försöka igen i morrn. Sist jag försökte blev höften sämre men får ta det lugnthälsn yrla

Logga in för att skriva en kommentar.