icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5234075
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
14 december 2011 12:07
2

Sol, jogg och mys

Solen lyser, jag ska försöka hinna med ett joggpass ute om allt fungerar som det ska. Vågen pekade neråt idag, -0.2, men jag är inte förvånad. Jag tror jag hittar balansen snart, jag tappar inte 0.5-0.7 om dagen längre. Igår käkade jag lunch innan jag sprang, och halva passet gick åt att försöka svälja ner maten igen medan magen guppade obehagligt. Det var oskönt. Om jag ska springa idag får det banne mig blir med betydligt mindre i magen som skuttar och hoppar. Igår blev det baconlindad köttfärslimpa till middag, det var länge sen. Än så länge har vi inte ätit julbord hemma, jag brukar sätta ihop ett litet åt bara oss med bara de godaste sakerna från det stora utbudet. Sånt som ingen av oss äter kan man ju skippa, som rödkål, grönkål, surkål och det där. Ingen av oss äter lutfisk heller för den delen, fast vi äter mycket skinka så en stor sån får det väl blir. Det börjar dra ihop sig, känns det som.

Kommentarer

  • 14 december 2011 13:03
    gittan52
    Ja vad vore julen utan en stor skinka ;) Och gärna prinskorv, egna köttbullar, lite sill och kanske lite paté.
  • 14 december 2011 13:05
    Ja, det låter gott det. Prinskorven är viktig för mig, och hemmaköttbullar (inga mamma scans här inte!) :-) Sillen har jag börjat uppskatta på senare år, särskilt senapssillen. Den är fin :-)

Logga in för att skriva en kommentar.