icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473867
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
28 november 2012 14:33
3

Snö, blåsigt och bara en plusgrad ute

Benen var verkligen motvilliga idag, och dessutom suger vädret. Därför är jag ännu mer nöjd över att jag verkligen kom ut idag. Det hade varit hur lätt som helst att bara strunta i löpningen. Benen är trötta, vädret är dåligt och så vidare. Jag tänkte på det medan jag sprang, att jag har förskräckligt snälla ben som ställer upp på alla de här tosserierna. Alltså borde jag vara snäll tillbaka och inte springa fortare än att det kändes bekvämt. Lågpulsa med andra ord, hålla pulsen under 150bpm. Så det gjorde jag, och efter en halvtimma eller så av idogt tuffande kändes det bättre, benen hade vant sig vid sysselsättningen och det kändes faktiskt riktigt skönt att springa träningsvärken till trots. Det gick kanske inte så fort, men det var ett pass för själen och för psyket. Just idag behövde jag verkligen få komma ut och springa, spela roll hur sakta och klumpigt. Vissa dagar bara är såna. 8,3km på en timma blev det i alla fall, det är jag nöjd med efter förutsättningarna.

Kommentarer

 • 28 nov 2012 15:23
  8,3 km på en timme skulle jag vara nöjd med precis vilken dag som helst :-) Men jag förstår vad du menar, ibland gör det gott att bara övervinna sin egen motvilja! Bra där!
 • 28 nov 2012 20:11
  Tack Imse! Man blir lite starkare varje gång man gör det! :-) Tack lejonell! Hoppas du får fint springväder då, så att det blir en skön runda!
 • 28 nov 2012 20:08
  lejonell
  Heja. Jag sprang inte idag men hoppas att det ska bli en runda imorgon eller på fredag. Och så hoppas jag att snön får ligga kvar litegrann :)

Logga in för att skriva en kommentar.