icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233983
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
17 december 2011 17:48

Snö...

Vinterns första snöfall här i trakten, så jag plockade fram vinterskorna och skulle testspringa dem. Första passet, så jag valde en kort runda (9km). De är absolut vattentäta, det märkte jag när jag ideligen klev ner i moddpölar som var betydligt våtare än de gav sken av att vara. Den ena hälen fick en blåsa av hälkappan, så det måste jag lära mig hantera på något vis. Tejp, annan snörning, sportslick eller compeed är väl de troligaste motmedlem. Hur som helst är jag glad att jag inte gav mig ut på den där 20km-rundan jag först tänkte på, blåsan hade varit ett blodigt sår i så fall. Nu kom jag undan med lite lös hud, en argt röd fläck på hälen och en förhoppning att det läker ut fort.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.