icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3095226
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
30 juli 2021 15:50

Snart går jag med kvasten i "Vi som tränar"

Välkomna, ni som vill vara med i träningsgemenskapen i "Vi som tränar", nya som gamla. SIsta juli närmar sig med stormsteg, 1 augusti går jag igenom medlemslistan och städar ut alla som inte varit aktiva inom de senaste två månaderna.

Bara en påminnelse så där i all vänskaplighet laugh

Givetvis är alla välkomna att söka igen, om det är så att ni av olika skäl inte kan vara med just nu. Vi är i olika faser i livet och behöver olika saker.

 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.