icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917334
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
18 maj 2011 15:01
8

Snart får jag bråttom om jag inte skyndar mig

Jag borde packa, städa och fixa så jag är redo att åka imorgon. Vi ska åka till Göteborg en dag tidigare så vi hinner se något av stan före loppet. Ingenting är förberett dock. Om jag inte sätter igång snart kommer det bli bråttom, ändå misslyckas jag fullständigt med att mobilisera energi och få något gjort. Rättelse, jag får saker gjorda - bara inte det jag hade tänkt mig. Undrar just varför jag förhalar? Det återstår att se, jag ser fram emot tävlingen och att få se Göteborg så det kan knappast vara motvilja mot att åka. Göteborgsvarvet hade jag tänkt springa som om det vore ett långpass med service, alltså inte stressa och inte försöka "göra en tid". För nästa helg, den 28:e, är det Stockholm Marathon och [KURSIV]där [/KURSIV]hade jag tänkt ta i. Sen återstår bara enstaka kortlopp, sådana jag brukar se som bonus och njutning.

Kommentarer

 • 18 maj 2011 15:07
  Troxii
  Enstaka kortlopp.. Typ vårruset? :P Gisses vad du kutar runt här o där då :D Pepp Pepp!!
 • 18 maj 2011 15:09
  Ja, Vårruset faller inom kategorin njutningslopp :-) Såna lopp är så mysiga, för det är ingen tidtagning så man behöver inte jaga eller stressa, bara lufsa fram och ha skoj :-) Jag önskar att alla kunde få uppleva den känslan, myset med att springa i flock helt kravlöst och bara må gott.
 • 18 maj 2011 18:40
  hej vad härligt! önskar dig lycka till hälsn yrla
 • 18 maj 2011 19:43
  Troxii
  Hehe kan tänka mig det efter dina mil-lopp :)) Det är underbart att springa men det kommer inte bli nåt njutnings för mig, här ska det slås rekord! (mitt eget såklart) :p
 • 18 maj 2011 20:06
  Tack Yrla! Troxii, den målgången kan ju bli något att minnas i så fall, spränga gränserna och slå rekord är också en upplevelse värd att komma ihåg! Jag håller tummarna för att det blir så! :-)
 • 18 maj 2011 20:12
  Troxii
  Ja, den dagen är ju 4månader exakt sen jag börja träna, fira med ett lopp och slå mitt rekord låter ju som nåt då! :) Men tjejmilen ska jag lunka fram. :P
 • 18 maj 2011 20:18
  Hoppas du får ett kanonlopp då, det vore ju passande :-) Tjejmilen upplever man bäst i lagom lunk första 5, sen tar man det lilla lugna till 8-9km så där och när man passerat Blå Porten kan man om man vill dra på lite men annars njuter man bara av att folk står i tjocka led och hurrar längs vägen och vinkar till folk, gör high five med barn och passar på att uppleva stämningen som man annars lätt missar om man har för bråttom :-)
 • 18 maj 2011 20:21
  Troxii
  Kolla vad fint du beskriver det, du borde ha en öppen blogg om hur det är att löpträna, du skulle få så många att börja :D

Logga in för att skriva en kommentar.