icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2508609
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
10 september 2013 21:25
5

Sjukt stolt

Mitt personbästa på 400m är numera krossat. Jag är så sjukt stolt, från 1:48 som jag tyckte var oslagbart eftersom jag hade hela löparklubben Runday som tjoade på mig. Ikväll på Spånga IP med ett fotbollslag som övade inlägg på gräset innanför och mitt livs kärlek vid sidan av banan sprang jag bättre: 1:33. Jäklar så det gick undan. Jag får dessutom omvärdera hur snabbt jag bör springa mina 400:ingar nu när jag vet hur snabb jag kan vara när andan faller på. Men så här gick det ikväll i alla fall: 400m 2:00 400m 1:56 400m 1:55 400m 1:51 400m 1:46 [FET]400m 1:33 PB[/FET] Mellan arbetsintervallerna vilade jag 2 minuter precis som förra gången. Det kändes bättre än bara 90 sekunders vila som jag hade tidigare. Det mörknade fortare än jag räknat med idag, jag fastnade i fotbollsmatchen och trodde inte det skulle skymma så fort som det gjorde men det hann bli nermörkt innan jag blev klar. Så det var en otroligt skön syn att se älsklingen vid sidan av banan helt plötsligt, det blev mycket roligare att vara ute då :-) 1:33 är [KURSIV]väldigt [/KURSIV]snabbt för mig. Det är 3:52 min/km. Det kommer att ta tid innan jag kan smälta det.

Kommentarer

 • 10 sep 2013 21:35
  1:33 e bra jobbat, Och Grattis till nya PB...
 • 10 sep 2013 21:37
  Tack :-) Jag fick ett helt nytt perspektiv på hur snabbt du springer dina tusingar!
 • 10 sep 2013 21:38
  Heja dig ! Själv var jag ute på min första jogging tur någonsin . . . siktade in mig mellan stolparna på vägen o körde intervall. Ska nog köpa mig ordentliga skor innan jag gör om det . . Ett stort mål för mig blir ju att hålla koll på dina tider o försöka slå dom . . . (kommer jag aldrig lyckas med)
 • 10 sep 2013 21:42
  Bra jobbat [FET]KWG[/FET], stolpar är kanonbra att köra intervall mellan. Bra skor kan göra stor skillnad på löpkänslan, så det tycker jag definitivt du ska unna dig! Jag är absolut inte oslagbar, bara så du vet det! Vips är du ifatt och om, vänta du bara!
 • 11 sep 2013 06:09
  Kreava
  Sjukt bra jobbat, grattis!

Logga in för att skriva en kommentar.