icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233970
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
19 september 2012 14:12
7

Självklart

Självklart kommer fastighetsskötaren förbi just idag, när jag lufsar omkring i slapparkläder. Givetvis. Bara för att jag hade tänkt ta en ledig dag, bara slappa och sen dra till frissan och bli fin, äta sushi och shoppa.

Kommentarer

 • 19 september 2012 15:30
  aregnisw
  Det där är så typiskt samma för mig när jag i måndags vaknade och inte kände mig så speciellt piggelin, då kom en hantverkare till mig med vid 7.45 och så sa han att det skulle ta någon timma och jag skyndade mig så fort jag kunde o iaf klä på mig, sen när han kom så tog det bara 5 minuter, räkna med att jag blev snopen....hehe
 • 19 september 2012 18:54
  Läter inte som de var bra dag för fhs att komma till dig idag och jag har upplevt samma sak ...jättejobbigt.. Hoppas din dag blev bra ändå.. Kram
 • 19 september 2012 18:57
  Det är ju så typiskt, men nu har jag fått min sushi och känner mig fin i håret så nu gör det inget. Men just då hade jag rejäl ångest för disken som stod odiskad och det där, ja ni vet hur det blir när man lufsar omkring hemma i mjukiskläder och slappar. Fast han bryr sig antagligen inte, det är nog bara jag som bryr mig s a s :-)
 • 19 september 2012 19:01
  är nog så de är, kan tro att han ser många hem som inte ens är trevliga att gå in i.. En snickare sa till mig, ditt hem är ett slott och underbart fint mot massor av hem jag kommet till ... De var trevligt att höra.. Skönt att få gå till frissan med, skulle behövas här med ;) Men sushi de vetetusan om jag vågar smaka !!
 • 19 september 2012 19:09
  Nästa gång han kommer förbi ska det vara så rent att man kan äta från golvet, har jag bestämt. Bara för min egen självkänslas skull. Jag vill revanschera mig lite :-) Det var skönt att bli av med de sommarslitna topparna och bli mjuk och fräsch i håret igen. Du kanske skulle gilla vegetarisk sushi, man kan få helt fiskfri sushi om man vill det :-)
 • 19 september 2012 19:14
  ja de kanske vore något,, ja du får se till att ha de :)
 • 20 september 2012 20:35
  Tabirimiri
  sushi är en av mina favoriter. =) Ja sånt har jag vart med om också ett par gånger när nån dyker upp.

Logga in för att skriva en kommentar.