icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2970142
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
30 april 2011 18:29
5

Sista långpasset före Lidingö

Det börjar nästan bli lite tradition att jag springer 5km dit, tar xtremeslingans 15km och sen 5km hem igen. Jag tror jag börjat lära mig hantera löpning i terräng lite bättre, det är förmodligen största anledningen till varför jag kapat så mycket tid på löpningen där. Snart är jag hemma på under 3 timmar därifrån, det tog 3h05min idag :-) Det är ganska smart att låta Ursviks alla rötter och stenar fostra mina ostyriga fötter. Jag har ju så lågt löpsteg att det är opraktiskt ibland, men Ursvik är inte förlåtande. Om jag inte lyfter på fötterna kommer jag att märka det. 4 gånger höll jag på att slå på snäckan idag, det är nästan en halvering :-) Jag tror att jag kommer att lära mig lyfta fötterna och trippa lättare så småningom. Ursvik kommer att lära mig :-) Nu har jag gjort allt jag kunnat, nu är det bara att ladda upp batterierna och njuta av livet :-)

Kommentarer

 • 30 apr 2011 18:49
  hej du är så duktig på att springa. I terräng är nog roligare o springa tror jag. hälsn yrla
 • 30 apr 2011 19:00
  Grattis till en fin tid.
 • 30 apr 2011 19:44
  Tack :-) Ja, terräng är mer omväxlande åtminstone!
 • 30 apr 2011 19:48
  gittan52
  "Jazg ska bli som du när jag blir stor" :) Fast inte stor i kroppsomfång eller ålder, utan i sinnet :)
 • 30 apr 2011 19:55
  trevlig valborg på dig!

Logga in för att skriva en kommentar.