icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917309
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
27 maj 2011 18:09
4

Shopping - igen!

Halkade in på Gina Tricot på hemvägen, en nummerlapp rikare och belåten med dagen. I normala fall går jag inte in där, men nu hade jag fått syn på en blå nyans som lockade mig. [LANK]http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_127340[/LANK] Inte kunde jag låta bli att köpa den heller! Lös ledig och lagom flaxig för att vara somrig och en underbar blå färg! Passar fint till spetslinnet jag köpte på Lindex för ett tag sen, jag ser riktigt somrig ut faktiskt :-) Till nästa år är jag anmäld både till Stockholm marathon och Jubileumsmaran som firar 100 år sen Stockholm stod värd för de olympiska spelen. Jag har sneglat lystet på Midnight Sun Marathon i Tromsö också, tänk att få springa i midnattsolens sken :-) Nästa år kan bli hektiskt det med, kul!!! :-)

Kommentarer

 • 27 maj 2011 18:20
  Vilken härlig blå färg! som ett sommarhav, blir säkert snyggt med spetslinne till. Det är så härligt att läsa om dina löpdrömmar och du är så fantasisk som fixar att göra det till verklighet. Har en fundering ang. 200m sputerna vi pratade om i går, Ska dom ha ett eget träningspass eller lägger man in det i något annat? Ha en fortsatt bra dag och trevlig helg
 • 27 maj 2011 18:25
  Visst är det! Och den böljar väldigt fint när man går, det är ett bra material :-) Det kan man göra som man vill, antingen värmer man upp ~20 minuter (ju hårdare man ska intervalla, ju längre och nogrannare uppvärmning) och satsar på intervallerna som ett separat pass, eller så passar man på mitt i en vanlig runda om tillfälle ges s a s. Det sistnämda är så jag kör mina backintervaller, jag springer i området och rätt vad det är hittar jag en bra backe att springa i, och då kör jag en stund där innan jag springer hem. Lite lagom avancerat för mig, och grymt effektivt :-) Tack det samma :-)
 • 27 maj 2011 18:56
  Bummlan
  Jättefin färg! Och verkar skönt och lagom sladdrigt! jag brukar kunna hitta sköna och prisvärda linnen där. Linnen är basplagg för mig. Jag har lagt in 5 200-pass efter min 25-minträning i morrn. 25 min känns mesigt, men nu ska jag följa schemat. Och så tänkte jag att 200-passen kan jag roa mig med på vägen hem. Och just den sträckan som jag lär landa på är förhållandevis rak och slät. Så nu är Garmin programmerad och klar! Och ha det jättebra ikväll, LadyG. Och ladda lagom och allt det där. Blev pastan bra, förresten? Har du lyckats lagra nåt hekto till??? Och jag vet inte vad man säger? Spark i baken? När det gäller fiske säger man "Skitfiske på dig". Så jag testar det: Skitmara på dig, arge kostrådgivare och inspirationsspruta och förebild och har och alltihop. Och jag blev sugen på midnattsmaran i Tromsö.... Tusan också. Långt dit... Vore ett mål att träna mot, det. [FET]PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPPPPPPPPPPP[/FET]!
 • 27 maj 2011 20:29
  Tabirimiri
  var en jätte fin färg,tillhör min favorit färg

Logga in för att skriva en kommentar.