icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473918
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
24 november 2012 12:07

Sex dagar i rad

I sex dagar i rad har jag tränat något, mest löpning. Jag behövde verkligen sova ut verkar det som, jag vaknade efter elva timmar som först. Men nån gång måste jag få sova tills jag vaknar, sova ut är viktigt. Jag är fortfarande trött i kroppen, all träning har satt sina spår men det är som det ska. Det är bara trötthet, det kan besegras. Med rätt kost och vila omvandlar vi tröttheten till styrka istället. Man får ingenting gratis. Kroppen bjussar inte på lite god form bara för att du är en sympatisk person. Nej, det får du jobba dig till. Förtjäna. Jag planerar redan nu två formtoppar, en till slutet av maj, början av juni (Stockholm Marathon) och en i början av augusti (Stockholm Ultramarathon, 100km) och hoppas jag lyckas. Jag kommer att få jobba riktigt hårt för att lyckas, men klarar jag det kommer jag att bli väldigt glad. För då har kropp och själ verkligen jobbat i harmoni. Så idag tar jag vilodag och laddar för morgondagen, laddar batterierna för det första av många långa pass. Grundstenarna, långpassen, får inte försummas på bekostnad av fartträningen.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.