icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3272553
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
4 april 2020 09:21

Så pysslig han är

Maken har inte bara byggt odlingslådorna, nu har han dessutom lagt upp en liten guide på receptsidan hur han gjorde och vilka material han använt och ungefärliga priser när han köpte sakerna:

https://svenskarecept.se/bygg-en-hydroponisk-odling/

Jag vet, det är inte ett recept som sådant, mer en bygganvisning egentligen, men resultatet blir ätbart och det är för den sakens skull man gör det så det är relevant fast kanske lite mer perifert.

3fa4a3cf-b2f1-4a71-ac24-61a3b40c01a3.JPG

Igår satt jag i onlinekonferens mer eller mindre hela dagen, idag blir det mer av samma sak. Det är lite påfrestande för hjärnan men det fungerar. Det är inte så ofta vi gör det här, nästa gång blir i juni om inte Coronan försvinner lite magiskt.

Jag har ställt in mig på att det här varar länge. 2022 kanske vi börjar se slutet på det här, om man ska tro snillena på Harvard. De har i sin studie inte räknar med mediciner vi kommer på, utvecklar eller hittar, bara det vi vet och kan redan.

Så om man tar sikte på 2022, och det går över tidigare så är det en win-win.

02f8781b-d6b1-4b28-b2ae-2c231e8eeb52.jpg

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.