icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473910
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
21 april 2016 22:49
1

Så trevlig dag

Idag lockade solen ut mig igen, det var så vackert väder att jag inte kunde låta bli. Ni som vet att jag följer 16:8 kan nog gissa att jag inte kom ihåg att äta något innan jag gav mig ut och sprang, det föll mig liksom aldrig in. I efterhand kan man ju se hur smart det är, med tanke på det stora underskott jag hamnade på igår. Sådant brukar reglera sig själv över tid, så det är normalt inget jag bekymrar mig över men jag skulle ha behövt äta lunch först om springa sedan.

Som det blev nu blev det lite jobbigt kan man väl säga. Innan jag kom på det var jag nästan lite bekymrad, men när jag väl kläckte varför kändes det bättre. Jag höll trots allt ungefär samma tempo runt som vanligt, det var bara ansträgningsgraden som blev högre.

Efter det bjöd svärfar på fin middag på favoritrestaurangen Parma, kycklingbröst och potatisgratäng satt verkligen fint och efter det världens godaste Tiramisu. Jag tror vi är i balans igen, kroppen och jag :-)

Vi satt och pratade länge, och när vi skildes åt för kvällen bestämde älskling och jag oss för att gå de 6km hem istället för att ta tunnelbanan. Nu blev det nog längre, för jag skulle promt utforska nya gång och cykelbanor, men det var en skön promenad trots regnet. Asfalten var full av mask, jag fick anstränga mig för att inte påbörja evighetsaktionen att rädda de små dumskallarna, annars hade jag varit kvar där än någonstans i Sundbyberg.

Nu är det gott att sitta och mysa med en kopp te, kanelte är min senaste upptäckt. Jag är larvigt förtjust i det :-)
Varm, torr och belåten. Det har varit en bra dag, på det ehla taget. Trots att det började med ett hjärnsläpp. :-)

 

Gillar

Kommentarer

  • 22 apr 2016 08:43
    Bella50

    Låter bra till sist...👍

Logga in för att skriva en kommentar.