icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2689702
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
15 oktober 2013 22:02
2

Så nöjd

En och en halv mils rask promenad är kanske inte världens bästa uppladdning för löpning, men det blev ganska bra ändå idag. Ett par minuter långsammare än sist, men jag kände mig rätt okej ändå. Milen på knappt 62 är helt okej tycker jag. I synnerhet som promenaden faktiskt satte sina spår, vi gick så raskt att jag faktiskt blev helt genomsvettig! Man blir rätt trött i benen av att gå, även om det bara är promenad, insåg jag idag. Jag är nog ovan att gå långt och raskt, det är något jag borde jobba på tror jag. Det finns tid att vinna om man kan gå raskt medan man dricker eller äter på en ultra. Garmin påstår att dagens pass klockade in på Training Effect 5.0 men det tror jag vad jag vill på, det var lite jobbigt men inte SÅ jobbigt... Under promenaden stötte vi på herr och fru rådjur, som obekymrat mumsade vidare helt trygga i förvissningen om att de är säkra i stan. I bakgrunden syns Kista Science Tower.

Kommentarer

  • 15 okt 2013 22:07
    Det var bra gjort av dig att springa så bra efter så lång prommis, och det är jobbigt att gå snabbt och helt annorlunda än att springa.
  • 15 okt 2013 22:39
    Tack! Ja, jag kände faktiskt av promenaden när jag sprang, musklerna var trötta redan när jag började. Gissa om jag blev förvånad :-)

Logga in för att skriva en kommentar.