icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3125787
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
21 juni 2011 12:58
1

Så långt allt väl

Vaderna har fått sin styrketräning idag, nu kommer jag garanterat få träningsvärk nånstans (hoppas jag) och om allt går som jag vill ska jag hinna göra resten av rehabövningarna också, jag har bara en omgång kvar och det borde jag hinna klämma in. Om inget oväntat händer.

Kommentarer

  • 21 jun 2011 13:56
    Troxii
    Håller tummarna för träningsvärk!!! :p

Logga in för att skriva en kommentar.