icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233955
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
29 december 2011 17:55
53

Regn, rusk och blåst

Mobilens webläsare fungerar förvånansvärt bra, men det är lite pilligt att skriva så jag ska fatta mig kort. Det är skitväder, det blåser och regnar mest hela tiden. Hoppas det blir bättre på nyårsafton för annars regnar väl raketerna bort. Jag blev glatt överraskad av pappa när han tog emot oss. När gav hälsade noterade han att jag var smal "som alltid" :-) Det hördes att det var en komplimang, att det var välmenat beröm och inte illa dold avund som jag vet förekommer. På sätt och vis var det skönt att få höra det, för det bekräftar att det mesta sitter i mitt huvud. För det måste det ju göra om man har 36/38 i kläder men inte kan greppa att man inte ska ha 48 längre, som jag. Som ideligen går till Åhlens Å+ eller Lindex Generous av gammal vana. Det går sakta, men jag kanske fattar en vacker dag. Det tar tid att forma om sin självbild och det hjälper tydligen att byta miljö ibland för de senaste dagarna har jag känt mig som alla säger att jag ser ur, smal och vältränad. Hälsosam, nöjd och lugn. Stormen har hindrat mig från att jogga, men jag känner mig rätt nöjd ändå. Än så länge.

Kommentarer

 • 19 januari 2012 16:41
  Ahaha, det tror jag när jag ser det :-D
 • 19 januari 2012 17:27
  Han hade tydligen skadat handleden och inte skrivit på två år? XD Två signerade ex ligger i väskan i allafall, ska försöka posta imorgon :)
 • 19 januari 2012 17:29
  Men du ska ju ha pengar också! 180+porto vad det nu kan bli var det väl?
 • 13 januari 2012 16:31
  Skriver i ett av dina inlägg ingen annan kommenterat i för att inte spamma oskyldiga! :P Kan ju inte skicka mail till någon som inte mailat mig först eftersom jag inte är plusmedlem. Hemma och är sjuk så jag har tillbringat större delen av dagen att sitta och läsa på träningslära.se Har du deras bok? Är lite sugen på att införskaffa den, stod dessutom att man kunde hämta den direkt hos Guddi om man bor i Helsingborg, och det gör jag ju! :) Läsandet har dessutom gett mig ett nytt hatobjekt: Gary Taube Vilket jäkla spånhue på ren skånska! XD
 • 13 januari 2012 16:34
  *gapskratt* Underbart uttryck! Spånhue, det ska jag banne mig lägga mig till med :-) Nej, tyvärr fick jag inte den i julklapp så jag ska köpa den själv när lönen kommer härnäst. Lite småavis är jag allt för att du har chansen att träffa en kändis :-) Krya på dig!
 • 13 januari 2012 16:38
  Jag kanske ska hämta en var till oss och be att få dom signerade! :P Verkar bli billigare än att ta det via adlibris eller bokus :)
 • 13 januari 2012 17:21
  Det vore nått att skryta med - ett signerat ex :-)
 • 13 januari 2012 17:35
  Visst vore det! :)
 • 13 januari 2012 19:07
  Jag har mailat "Guddi", återkommer när jag fått svar :)
 • 13 januari 2012 19:07
  Spännande!!!
 • 13 januari 2012 19:55
  Fått svar! :) 180 kr vid avhämtning, postens påse kostar 39kr = 219:- samma som på deras hemsida alltså. Frågan är om inte jag kan få ner portot till dig om jag förpackar den själv? :) Och signeringen! Ej att förglömma! :D
 • 13 januari 2012 20:13
  Du är ju en pärla!! Hur ska jag föra pengar till dig för det här?
 • 13 januari 2012 20:19
  Det kan vi fixa sen, har precis mailat tillbaka och frågat om signering, kände mig lite fånig ¤:P Haha!
 • 13 januari 2012 20:23
  Jag tror iofs att han blir smickrad, vem skulle inte bli det? Men jag förstår dig :-)
 • 13 januari 2012 20:28
  Kände mig som jag var 12 år gammal! Men ska du ha din signerad ska fan jag också XD

Logga in för att skriva en kommentar.