icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233974
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
20 augusti 2013 23:21

Rätt okej dag

Idag har vi kastat våra gamla soffor och burit in de nya som levererades, det blev mycket trevligare med nya soffor faktiskt. Vi ska möblera om lite också och flytta runt på möblerna nu när vi är i farten och är inspirerade men det får bli imorgon eller i helgen för idag blev det tungt nog som det blev. Det är attans så tung en tresitssoffa är... Vegetariska enchiladas blev riktigt gott. Jag kokade linser, brynte lök och vitlök i rapsolja. Slog på krossade tomater, linserna och lät puttra lite. Sen hade jag i majs, gul paprika, skivade champinjoner och zucchinistavar. Fyllningen fördelades i tacobröd som jag rullade ihop och la i formar, strödde ost över och sen fick de åka i 225 graders ugn tills osten såg vacker ut. Mycket gott!!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.