icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917451
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
29 oktober 2010 16:50

Rätt bra koll, tror jag

Lovade tonåringarna i ett svagt ögonblick att vi skulle förbi Max ikväll, så det får bli så. Men nu när jag räknar på saken är det inte så gräsligt ändå.

Min favoritburgare, den med jalapeños, landar på 610kcal och en liten pommes på 174kcal, och det klarar jag faktiskt av att planera in om jag tar cola zero utan kalorier till maten.

Jag har nog kontroll på den här dagen trots allt.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.