icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3125797
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
18 juni 2011 21:39
3

På måndag...

På måndag ska jag tillbaka till sjukgymnasten, hoppas hon inte ger mig bassning. Jag har slarvat, men jag har faktiskt inte hunnit göra alla övningarna så ofta som jag borde gjort dem. Inte har jag varit uppe på vågen heller, men kläderna sitter bra så jag ser ingen anledning till oro. Det är antagligen rätt bra för mig att släppa lite på järnkontrollen, åtminstone emellanåt. Problemet kommer när jag släpper för mycket på kontrollen, men där är jag inte nu. För tillfället är jag rätt avslappnad faktiskt, det känns bra. Om jag nu bara kunde få någon som helst ordning på arbetsuppgifterna också skulle jag vara rätt nöjd.

Kommentarer

 • 18 jun 2011 22:48
  Sitter kläderna bra så kan du säkert ta det med ro :) Hoppas att sjukgymnasten tycker detsamma :)
 • 19 jun 2011 00:40
  Bummlan
  Joru JärnLadyn, det är nog bra för oss lite till mans och kvinns att släppa på (h)järnkollen ibland. Och med ditt fokus och med din förmåga att hålla blicken stadigt fäst vid målet - ja få är jag inte det minsta orolig. Och som Thyndra säger, sitter kläderna bra så är väl allt bra :) Och arbetsuppgifterna tror jag du fixar - annars hjälper jag gärna till. Det kan bli hur tokigt som helst :D
 • 19 jun 2011 00:41
  Bummlan
  PS. Om sjukgymnasten blir elak så skickar jag den arga kostrådgivaren på henne ;)

Logga in för att skriva en kommentar.