icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917437
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
21 augusti 2015 09:47
4

På gång

Eventuellt har jag startnummer 26 på maran imorgon, jag sitter och försöker tolka startlistan. Det kan också vara så att det där är ett ordningsnummer som inte alls har med saken att göra.

Nu är det egentligen bara för mig att lägga sista handen vid packningen och ge mig av. Älsklingen stannar hemma tyvärr, men jag får med mig äldsta dottern.

Vaknade flera gånger i natt av att lilla Iris, sötaste lilla katten, försökte krypa intill mina fötter och gosa. Det blev lite varmt om fötterna, men mest varmt om hjärtat. Allexis föredrar att ligga på lite avstånd, fortfarande i sängen men inte dikt an och medan Iris breder ut sig över hela sängen om hon kan föredrar Allexis att rulla ihop sig som en liten boll.

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 22 aug 2015 08:27
  AH65

  Stort lycka till idag! När någon hojtar HEJA när du springer förbi hamnen idag - då är det ev jag... Vädret är ju i alla fall superbra!!

 • 21 aug 2015 11:35

  Lycka till på maran!

  Härligt med katter. De är verkligen så olika varandra alla katter. Riktiga personligheter.

 • 21 aug 2015 12:13

  Lyckospark till i morgon. Fina kisar

 • 21 aug 2015 18:26
  Tita

  Kör hårt och jätte mycket lycka till!,,

  Mmmmmmmvad söta de är!

Logga in för att skriva en kommentar.