icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 5233994
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
27 augusti 2013 10:45
1

Ont

Fascinerande sådan träningsvärk jag kan dra på mig. Åter igen ensidigt, det är nästan helt och hållet vänster arm och axel som är bombade. Höger har klarat sig bra. Värst mår vänster triceps, det är nästan så jag funderar på om det är något värre än bara vanlig träningsvärk. Fast det lär jag märka om några dagar i så fall, vanlig träningsvärk lägger sig på några dagar. Armarna kommer att få sin beskärda del av vila nu ändå eftersom nästa styrkepass på schemat kommer att drabba underkroppen, och resten av veckans träning består av löpning. Först på måndag nästa vecka kommer armarna att få jobba igen, det blir glest mellan passen men det är bara början förhoppningsvis.

Kommentarer

  • 27 augusti 2013 12:31
    Träningsvärk är svagheten som lämnar kroppen ...så ta det lungt ett tag med armarna precis som du skriver så ger sig värken nog snart

Logga in för att skriva en kommentar.