icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2917430
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
25 maj 2011 10:00
5

Om jag vore nojjigt...

...skulle jag fått panik i morse. Vågen visade 69kg och skyhögt på alla siffror. Fast vad kroppen än försökt lagra in så syns det inte på måttbandet, lite koll har jag allt, så jag fortsätter ladda inför maran som om ingenting hänt. Jag fick en komplimang igår, helt oväntat, som fick mig att fundera. Vi diskuterade kompressionstights, och löparen jag pratade med konstaterade nästan i förbigående att "men du har ju gått ner massvis det senaste året bara" vilket fick mig att protestera. Jag har inte gått ner i vikt, jag krymper ändå. Det är nog bra det med, får man anta. Jag väger mer än jag ser ut att göra, det måste väl vara bättre än att se ut att väga mer än man gör?

Kommentarer

 • 25 maj 2011 10:22
  Försåt va kul ändå! =) grattis! Du sprider sån energi å de är så underbart när människor mår bra å är hela! KRam
 • 25 maj 2011 10:32
  Ja bra kommplimang att det syns att kroppen går mot ett bättre formstadie
 • 25 maj 2011 10:40
  Det är inte så konstigt att jag tar fel storlekar i butiken när jag ska testa kläder, för i min värld har jag varit viktstabil mer eller mindre det senaste året. Fast vara viktstabil och ha samma storlek är inte sama sak, har jag lärt mig nu.
 • 25 maj 2011 13:49
  Troxii
  Vilken härligt komplimang :) Jag fick en av tränarn igår, och jag var likadan, njaaaa inte i vikt utan i cm! ^^
 • 25 maj 2011 14:20
  Visst blir man både lite förvirrad och glad :-)

Logga in för att skriva en kommentar.