icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2682004
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
25 oktober 2013 21:02
2

Ojdå...

Det blev en lång promenad idag, betydligt mer än de 9km jag kalkylerat med. Men vi fick idén att gå från kolonilotten till Bromma blocks för att shoppa lite och det visade sig vara lite längre än jag tänkt mig. Men solen strålade och himlen var så där underbart höstblå, det finns sämre saker man kan göra då. Vi gick hemifrån kvart i ett och kom hem strax efter åtta. Men då hann vi gå och titta på vinterlöpningskläder på Stadium och Intersport och köpte en pannlampa för mörkerlöpning, vi hann köpa en kattleksak på Zoo, vi käkade sushi på Neko Sushi och köpte hem marsalavin och konjak till framtida matlagningsäventyr. Inte alls illa shoppat för att vara till fots, för sen skulle vi ju gå hem också. Det blev strax över en och en halv mil i bara promenadväg och sen vete gudarna hur länge vi knatade omkring inne bland butikerna också. Om jag är sliten och långsam imorgon på löpningen så vet jag varför. Det blev lite jobbigt att gå till sist faktiskt. :-)

Kommentarer

  • 25 okt 2013 22:58
    Wow!! Gillar dej!
  • 26 okt 2013 12:12
    Tack :-)

Logga in för att skriva en kommentar.