icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 3473854
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
28 november 2012 10:25
2

Överkörd

Idag mår jag verkligen som jag förtjänar. Mycket kan man säga om böj men att det skulle lämna en oberörd... Knappast :-) Jag har kunglig träningsvärk idag, mellan skulderbladen och bak på ryggen efter latsdraget och militärpressarna, lite i biceps och triceps efter hanterviftandet samt i det mesta under mildjan efter böjen. Eller omvänt, det är egentligen bara magmusklerna jag inte är helt bombad i. Jag tror att de övningar som orsakade mest träningsvärk är de här: Böj: [LANK]http://www.dintraning.se/ovning/273/Benboj-Klassisk.html[/LANK] Latsdrag: [LANK]http://www.dintraning.se/ovning/21/Latsdrag-Brett-grepp.html[/LANK] Rodd: [LANK]http://www.dintraning.se/ovning/[/LANK] Det var inte de enda jag körde, men de tuffaste tyckte jag. Det var dem jag tog i mest i. Vi får väl se vad jag åstadkommer idag, jag gör antagligen inte många knop så vad det än blir kommer det inte att gå fort ;-)

Kommentarer

  • 28 nov 2012 10:32
    Du förtjänar att ta det lite lugnt idag =) Pepp
  • 28 nov 2012 11:00
    Blendy04
    Det där känner jag igen. Ta det lugnt ett tag eller aktivera andra muskler än de ömma :)

Logga in för att skriva en kommentar.