icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2689756
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
28 oktober 2013 10:10
3

Nytt skutt

Sin vana trogen gjorde vågen ett skutt upp, men mindre den här gången, så vikten landade på 64,2 den här gången. Sen förra veckan är det en nedgång med några hekto, vilket är som det ska. Vågen studsar upp och ned som en glad terrier, men topparna blir mindre höga och dalarna djupare och djupare. Det fungerar. Jag förväntar mig att vågen fortsätter sitt jazzande upp och ner, den har alltid betett sig på samma sätt så det vore konstigt om den började göra annorlunda. Det har varit lite jobbigt med dygnsrytmen, tänk att en timme kan vara så viktig ändå. Sömnen känns helt rubbad. Det kommer garanterat påverka träningen. Det ska bli busväder, så jag funderar på att träna idag och hålla mig inne imorgon. Det känns som en bättre idé än att springa tisdag som jag brukar annars. I normala fall kör jag ju löpning tisdag, onsdag och torsdag annars men det kan vi nog frångå när det är orkan på ingående. Annars flyttar jag ogärna på mina pass. I senaste Allt om mat hade de med flera pumparecept som jag måste testa, bland annat en pumpasoppa som verkade jättegod!

Kommentarer

 • 28 okt 2013 11:11
  kaffe247
  Kanske säkrare att placera löppasset till en icke orkandag, så du inte blåser bort ;) Hahaha...jag tror vår katt hade problem med att klockan ställts om imorse fick kasta ut henne på gården. Hon som annars brukar vara lugnet själv på morgonen och "frukosten" dög inte i henne.
 • 28 okt 2013 11:20
  Visst känns det lite tryggare så, även om medvind är roligt så kan det ju bli för mycket av det goda också :-) Stackars kissen, det är inte lätt med vintertid för dem heller :-)
 • 28 okt 2013 12:34
  Ash vad sjutton, jag kör mitt vanliga schema - nu ser det ju ut som att blåsten går söder om oss: [LANK]http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5687403[/LANK]

Logga in för att skriva en kommentar.