icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

LadyG tar nya tag!

16:8 2689797
Matglad bullmamma i löparskor. Jag drömmer om en vältränad figur, något jag inte ens vågade hoppas på förut. Mitt mål var först att komma ner på ett BMI under 30 och därefter sakta men säkert, envis som en mula, försöka skaffa mig den där vältränade kroppen som hägrat i drömmarna. Beväpnad med den kunskap jag förvärvade vid den resan gör jag en liknande resa en gång till för att bli av med mina gravidkilo och åter kunna springa marathon.

Nu för tiden är jag en av Matdagbokens mentorer, skicka ett privat meddelande om du vill ha stöd och pepp privat eller om du vill ha någon att bolla ideer med.
14 oktober 2013 10:14
2

Nya tag

Åter en ny vecka, förhoppningsvis fylld med en massa rolig träning. Kanske kan den här veckan bli snäppet bättre än den förra, så att trenden (bättre och bättre) håller i sig. Jag har lite lösa planer på att ta mig förbi gymmet idag, om jag hinner. Det vore trevligt faktiskt, jag har inte varit där på mycket länge. Jag har ju fortfarande ouppfyllda mål när det gäller styrkan, jag har t ex fortfarande inte förbättrat mitt personbästa i bänkpress (40kg) eller klarat 65kg i benböj. Det passar bra in i säsongen att träna tung styrka nu, för nu saboterar jag ingen tävling om jag ger mig på något nytt och får träningsvärk. Det enda jag ställer till med är att det går saktare på löpningen, och skumpigare men det kan jag leva med. Eftersom jag hade tänkt springa tisdag, torsdag och på helgerna är de enda dagar som återstår måndag och onsdag, så då får det väl bli så då. Om det alls ska bli av måste jag schemalägga det, som vilken annan arbetsuppgift som helst och försöka påminna mig om att jag gör det för löpningens skull. Det är ju så kul att känna att benen är starka och klarar backarna utan problem, känna att man inte tappar hållningen mot slutet och (faktiskt) kunna se lite konturer av muskler, och inte bara mjukt och fluffigt daller. Ända sen jag såg de första konturerna av mina magmuskler har jag varit nästan lite kär i magen, jag som avskydde den så mycket innan för strimmorna och påsen. Men nu håller den på att dra ihop sig, påsen är nästan borta även om strimmorna för alltid kommer att vara kvar. Nu vill jag ju se mer, ha mer. Kunna mer :-) Problemet är bara att jag inte är road av själva styrketräningen för att nå dit. Jag måste komma på något, gruppträning fungerar inte alls att börja på. Det har jag redan testat. Schema håller ett tag, självdisciplinen varar några veckor. Men sen måste det till något mer, något som får mig att [KURSIV]vilja[/KURSIV] styrketräna.

Kommentarer

  • 14 okt 2013 11:38
    Kämpa på med magrutorna !! Själv så har jag hållit mig ifrån gymmet och tänker göra det tills hostan är borta. I slutet av veckan eller nästa vecka skulle kunna vara bra :) Lycka till med slitet :)
  • 15 okt 2013 10:10
    Jag har tamejfaen låtit tankar på min övervikt överskugga min vardag i 35 år först nu försöker jag implementera dem i min vardag genom aktiv handling Jag inspireras av att läsa reflekterande bidrag med förnuftiga inslag you go girl. Ingela

Logga in för att skriva en kommentar.